לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי         אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #4  
ישן 21-11-2015, 22:29
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"
 
חבר מתאריך: 25.10.01
הודעות: 42,537
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Inferno07 שמתחילה ב "נתקעתי בזה שאני לא בטוח איך..."

מה, איך לקלוט 6 מספרים ואז לפלוט את החיבור של כל השישה? אם כן, מה ניסית ואיפה נתקעת? ניסית לקלוט מספר אחד? הצלחת? אם כן, תעשה אותו דבר כדי לקלוט את השני, כך עד השישי. לחבר מספרים זה די דומה לצורה שבה הכפלת מספרים בתרגיל עם השניות, רק עם סימן חיבור במקום כפל.

אגב, למה צריך את כל המשתנים בשביל לחשב כמה שניות יש ביום? ת'אכלס מדובר בקבועים אז אם כבר הייתי מגדיר אותם ככאלה (ולא כמשתנים), אבל כיוון שכל השימוש בהכל פה הוא בדיוק פעם אחת, תראה כמה זה יותר קצר כך:
קוד PHP:
 #include <stdio.h>

int main() { printf("Seconds in a day: %d\n"24*60*60); return 0; } 

נ.ב. אם החלטת לעשות את המעשה הנורא של להגדיר את main כ void ולא כ int, לא ברור ה return בסוף הקוד שלך... ואם אתה יודע שהקומפיילר שלך (בשקט או שלא בשקט) הופך את ה void הזה ל int - כתוב שם ישר int בעצמך.
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
נמאס לכם לזכור סיסמאות? לחצו כאן!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:01

הדף נוצר ב 0.17 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2020 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר