לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי         אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #4  
ישן 24-01-2016, 02:33
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"
 
חבר מתאריך: 25.10.01
הודעות: 42,347
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Nati323 שמתחילה ב "תודה על ההתייחסות שימי, אבל..."

אין שם את קובץ ה exe שעליו מדברים?

אשר ל DLL-ים - לא יודע, תלוי איך מימשו את זה. אם אתה יכול להפעיל את זה מספריה כלשהי בשורת הפקודה (את ffmpeg) - אני לא רואה סיבה מיוחדת שזה לא יעבוד בדיוק אותו דבר כשאתה מריץ את זה באמצעות exec() או system() מתוך PHP.

כלל לא ברור לי העניין בהוראות שמבקשות ממך לטעון קבצי DLL לתוך המנוע של PHP (!) - זה משהו שלמיטב ידיעתי עושים רק כשאתה רוצה להריץ קוד שיש בספריות האלה בצורה שהיא native ב PHP - כלומר שזה מוסיף לך פונקציות כחלק משפת התכנות שבהן אתה יכול להשתמש בתוך הקוד שלך. למשל פעם, כש SQLite לא היה כלול בתוך ה Core של PHP, היית טוען את ה DLL שלו (בחלונות) או את ה so שלו (בלינוקס) ב php.ini, ואז יכולת להשתמש במסדי נתונים של SQLite למרות שלא הייתה תמיכה מקומפלת בילט-אין בשפה. אבל כאן אתה סתם מריץ קובץ חיצוני מתוך PHP - זה מה שעושה הפונקציה exec(). אז ההסבר הזה בכלל לא ברור לי... יש שם עוד כמה הוראות מיותרות בעליל, כמו למשל כל הסיפור עם www.test.dev - שהוא משנה את הקונפיגורציה של שרת ה web ושולח אותך לערוך את קובץ ה HOSTS. אין צורך, עבודה עם 127.0.0.1 אמורה להיות בסדר גמור...

מה אני אגיד לך, פשוט תנסה ותראה מה קורה.

אבל קודם ש ffmpeg יעבוד לך בפשטות מתוך חלון cmd כשאתה כותב את הנתיב המלא אליו, יענו c:\ffmpeg\ffmpeg.exe למשל. אם זה עובד, תשתמש באותה מחרוזת בדיוק בתוך PHP, ונראה לי שיהיה בסדר...
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
נמאס לכם לזכור סיסמאות? לחצו כאן!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #16  
ישן 26-01-2016, 21:54
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"
 
חבר מתאריך: 25.10.01
הודעות: 42,347
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי Nati323 שמתחילה ב "1) אז אם הוא לא מותקן על השרת..."

1. או שתשיג בינארי המותאם ללינוקס ותעלה אותו לשרת (אל תשכח לעשות לו chmod +x, שלא כמו בחלונות, קבצים שמגיעים אל המחשב לא יכולים אוטומטית לרוץ כמו וירוס, צריך לעשות פעולה אקטיבית) - או - אם השרת שלך, תתקין עם מנהל החבילות (הפקודה שונה תלוי בהפצה שהותקנה על השרת - לרוב זה יהיה או באמצעות yum או באמצעות apt-get) - כמובן שאתה צריך להתחבר כמנהל השרת (root)

2. אם אתה קונה אחסון משותף אז זה שיתופי. אפשר גם לשכור את כל השרת לשימושך ואז זה נקרא dedicated server. אפשר גם לקבל מכונה וירטואלית על שרת שיש עליו כמה כאלה, ואז כמעט תמיד אתה יכול להיות המנהל של מערכת ההפעלה שרצה בתוך המכונה הוירטואלית הזו - ואז זה נקרא virtual private server או VPS בקיצור. המחירים שלהם הוא בהתאם למה שאתה יכול לקבל - שיתופי זה הכי זול, VPS יקר יותר, ו dedicated server מטבע הדברים היקר ביותר.

ודאי שהוא יכול למנוע ממך להשתמש בזה. אם זה שיתופי, הוא יהיה משוגע לאפשר לך לעשות דברים כאלה. זה לא מחשב רק שלך, ואתה תשפיע על המשתמשים האחרים... קרא את תנאי השירות ש"חתמת" עליהם...
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
נמאס לכם לזכור סיסמאות? לחצו כאן!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +3. השעה כעת היא 14:05

הדף נוצר ב 0.24 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2019 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר