לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי         אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #5  
ישן 01-08-2016, 22:57
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"
 
חבר מתאריך: 25.10.01
הודעות: 42,302
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי דוכובניק שמתחילה ב "לא, כי עם שדות נומריים וטקסטואלים זה עובד"

מן הסתם, אם מסד הנתונים מצפה לתאריך בפורמט מסויים, אזי הכנסת תאריך בפורמט אחר עלולה בהחלט לא לעבוד.

אם הרכיב שלך בצד הלקוח לא יכול לשלוט על פורמט הפלט (זה נקרא לרוב format string), אז תצטרך בצד השרת לפרק את התאריך ולסובב אותו. זה לא קשה.
קוד PHP:
 list($day$month$year) = explode('-'$aDAT);

$aDAT="$year-$month-$day"


בנוסף, התאריך הזה הוא מחרוזת, אתה כנראה צריך לתחום אותו בגרש בשני צדדיו כשהוא פרמטר בשאילתא ל MySQL.

אגב, אם אתה לומד עכשיו לראשונה איך עושים את הדברים האלה, אולי עדיף לך במקום להתמודד עם string escaping וכו', ללמוד פשוט איך משתמשים ב prepared statements (מדריך כאן: http://php.net/manual/en/mysqli.qui...-statements.php) - זה מאפשר לך לשים "סימניות" במקומות של הפרמטרים הרצויים, ואז לקשר את המיקום בשאילתא עם מידע, והשפה כבר תעשה את השאר... אבל חשוב לציין שמבחינת ביצועים, אם אתה עושה שאילתא בודדת ולא מחזורית (כלומר אותה שאילתא שוב ושוב, על אותם שדות ועם אותם פילטרים וכו' רק שפרמטרים מסויימים משתנים) - אז שיטת ה prepared statements פחות טובה, כיוון שהיא מכפילה את כמות ה round-trip בין הלקוח לשרת.
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
נמאס לכם לזכור סיסמאות? לחצו כאן!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:40

הדף נוצר ב 0.36 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2019 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר