לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי         אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #5  
ישן 13-08-2016, 21:28
  תוכניתן תוכניתן אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 07.10.08
הודעות: 193
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Benjamin Willard שמתחילה ב "..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Benjamin Willard
זה:
http://www.asp.net/web-api

דרך wcf אפשר לממש את רוב סוגי ה inter process communication . כולל שרת לקוח.

זאת לא דרך טובה לתקשר עם דברים כשלא אתה כותב את השרת (תלוי מה. עם soap נניח אין בעיה. להפך.) יש טבלה ב msdn.

החסרון העיקרי מול כל ספריות התקשורת האחרות הוא שזה מסובך וענק. Wcf מאפשר לך לפתור מלא דברים עם קונפיגורציה ( בלי לתכנת), אבטחה, צורת תקשורת ( tcp , named pipes, וכו וכד), wsdl, סטריליזציה, ועוד. אבל זה דורש ממך להבין לעומק איך זה עובד. עקומת הלמידה לא פשוטה.

ממה שראיתי לאחרונה, אין השקעה חדשה ב wcf , מעבר לתיקוני באגים.

עדיף שתלמד על סוקטים, ו web-api (לא, זה לא משהו יחודי ל .net)


אם אני מבין נכון ממך אז אם אני כותב גם את השרת וגם את הלקוח WCF זה פתרון כן טוב?
תודה לך
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:26

הדף נוצר ב 0.13 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2019 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר