לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי         אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 14-08-2016, 16:05
  דוכובניק דוכובניק אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 29.04.04
הודעות: 584
איך מציגים בשדה קלט ערך שהוקלד בטופס ?

שלום,
רצ"ב קובץ php המעלה טופס לקליטת מס. עובד.
קוד PHP:
<?php // xyz.php 
$MyHOST 'localhost'
$MyUSER 'user'
$MyPASS 'pass'
$MyDB 'test'
$MyCONNECTION = NEW MYSQLI($MyHOST,$MyUSER,$MyPASS,$MyDB); IF(!$MyCONNECTION
DIE(
MYSQLI_CONNECT_ERROR()); MYSQLI_SET_CHARSET($MyCONNECTION,'UTF8'); 
IF (ISSET(
$_POST['myEMP'])) 

$yosEmp get_post($MyCONNECTION,'myEMP'); 
$MyQUE "INSERT INTO hourShifts (employer) VALUES($yosEmp)"
$MyRESULT $MyCONNECTION->query($MyQUE); 
if (!
$MyRESULT) echo $MyCONNECTION->error 
}
ELSE ECHO 
$MyCONNECTION->error
echo <<<
_END 
<FORM action "xyz.php" method "POST"
Employer <INPUT TYPE "number" name "myEMP"
<
input type "submit" value "ADD SHIFT"
</
FORM>
_END
function 
get_post($MyCONNECTION$var
{ return 
$MyCONNECTION->real_escape_string($_POST[$var]); } 
?>


עם לחיצה על submit הערך שהוקלד "הולך" לטבלה בשרת mysql ו "נעלם" מהמסך. ברצוני שהערך ישאר
ע"י הצבת הערך שהוקלד בתכונה value של שדה הקלט.
מישהו יוכל להראות לי כיצד?
תודה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #2  
ישן 14-08-2016, 21:30
צלמית המשתמש של Nati323
  משתמש זכר Nati323 Nati323 אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 25.10.05
הודעות: 1,261
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי דוכובניק שמתחילה ב "איך מציגים בשדה קלט ערך שהוקלד בטופס ?"

תראה העיקרון הוא דיי פשוט
כל מה שצריך לעשות כעיקרון זה ככה:
קוד:
<input value="$_POST['myEMP']" />

אבל אצלך בקוד הטופס מופיע רק אם הערך הזה לא קיים לכן תצטרך לשנות את הקוד שלך למשהו כזה
וגם הקוד שלך נורא מבולגן
לא נוח לקרוא את זה שחלק באותיות גדולות וחלק באותיות קטנות
אם אתה רוצה שתי מילים תשתמש ב Camel Case
אני אסדר לך את הקוד:
קוד:
<?php // xyz.php $myHost = 'localhost'; $myUser = 'user'; $myPass = 'pass'; $myDB = 'test'; $myConnection = new mysqli($myHost,$myUser,$myPass,$myDB) or die(mysqli_connect_error()); if (isset($_POST['myEMP']) { $yosEmp = get_post('myEMP'); $query = "INSERT INTO hourShifts (employer) VALUES($yosEmp)"; $result = $myConnection->query($query); if (!$result) echo $myConnection->error; echo <<<_END <FORM action = "xyz.php" method = "POST"> Employer <INPUT TYPE = "number" name = "myEMP" value="{$_POST['myEMP']}"> <input type = "submit" value = "ADD SHIFT"> </FORM> _END; } else echo <<<_END <FORM action = "xyz.php" method = "POST"> Employer <INPUT TYPE = "number" name = "myEMP"> <input type = "submit" value = "ADD SHIFT"> </FORM> _END; function get_post($var) { global $myConnection; return $myConnection->real_escape_string($_POST[$var]); } ?>

לא בדקתי אם עובד אתה מוזמן לנסות
שיניתי לך את השמות של המשתנים לשמות יותר קריאים ושיניתי את שמות הפונקציות והאובייקטים לאותיות קטנות
ככה נהוג לכתוב וככה יותר נוח
_____________________________________
[

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:57

הדף נוצר ב 0.13 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2019 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר