לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי         אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #4  
ישן 19-08-2016, 21:31
צלמית המשתמש של MatiM
  משתמש זכר MatiM MatiM אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 12.04.06
הודעות: 2,021
שלח הודעה דרך MSN אל MatiM
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ^Noel^ שמתחילה ב "PHP חישוב תאריכים וזמנים"

דבר ראשון,
לא קבעת את השעה שהוא צריך לחשב, ולכן זה מחשב את ההפרש בין:

20/08/1998 00:00:00
ל - 18/08/2016 00:00:00

כמו שאתה רואה, אין הפרש בין השניות, דקות, שעות. רק בין הימים והשנים (והחודשים).

דבר שני,
שים לב גם שבקוד, במקום הדקות אתה מחשב את השעות (60 שניות * 60 דקות = 1 שעה).
אותו דבר גם לגבי השניות, שבהן אתה מחשב את הדקות ( 60 שניות = 1 דקה).

דבר שלישי,
הספרייה שהוזכרה היא DateTime, שעושה את מה שאתה רוצה, בצורה מדוייקת וקלה יותר -

קוד PHP:
<?php
$datetime1 
= new DateTime('1998-08-20');
$datetime2 = new DateTime('2016-08-18');
$interval $datetime2->diff($datetime1);
echo 
$interval->format('%y years , %m months , %d days , %h hours , %i minutes and %s seconds');
?>


מידע מפורט: http://php.net/manual/en/datetime.diff.php
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


נערך לאחרונה ע"י MatiM בתאריך 19-08-2016 בשעה 21:38.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #6  
ישן 19-08-2016, 22:19
צלמית המשתמש של ^Noel^
  משתמש זכר ^Noel^ ^Noel^ אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 22.06.08
הודעות: 12
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי MatiM שמתחילה ב "[u]דבר ראשון,[/u] לא קבעת את..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי MatiM
דבר ראשון,
לא קבעת את השעה שהוא צריך לחשב, ולכן זה מחשב את ההפרש בין:

20/08/1998 00:00:00
ל - 18/08/2016 00:00:00

כמו שאתה רואה, אין הפרש בין השניות, דקות, שעות. רק בין הימים והשנים (והחודשים).

דבר שני,
שים לב גם שבקוד, במקום הדקות אתה מחשב את השעות (60 שניות * 60 דקות = 1 שעה).
אותו דבר גם לגבי השניות, שבהן אתה מחשב את הדקות ( 60 שניות = 1 דקה).

דבר שלישי,
הספרייה שהוזכרה היא DateTime, שעושה את מה שאתה רוצה, בצורה מדוייקת וקלה יותר -

קוד PHP:
<?php
$datetime1 
= new DateTime('1998-08-20');
$datetime2 = new DateTime('2016-08-18');
$interval $datetime2->diff($datetime1);
echo 
$interval->format('%y years , %m months , %d days , %h hours , %i minutes and %s seconds');
?>


מידע מפורט: http://php.net/manual/en/datetime.diff.php

הבנתי
אני לא רוצה להגדיר שעות, דקות ושניות אלא שזה יהיה לפי time() (אם אני לא טועה בפונקציה)
Unix timestamp? אני מקווה שאני ברור
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +3. השעה כעת היא 22:12

הדף נוצר ב 0.14 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2019 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר