לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי         אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #5  
ישן 05-11-2016, 11:15
צלמית המשתמש של MatiM
  משתמש זכר MatiM MatiM אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 12.04.06
הודעות: 2,019
שלח הודעה דרך MSN אל MatiM
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי דוכובניק שמתחילה ב "הצבת ערך מ select בתיבת input ואפשרות גישה לערך שנבחר לצורך עיבודים נוספים"

לשאלתך הראשונה,

בקוד אני רואה שהשתמשת גם ב input type=list וגם ב select.
מהיכרות שלי, לא קיים דבר כזה type=list, שים לב כאן -https://www.w3.org/TR/html-markup/input.html

לכן, אני מניח שפשוט מתקבל אצלך שדה טקסט שעליו כנראה אתה רוצה לוותר.

כדי שתיבות הבחירה (select) כן יראו כמו התיבות טקסט הללו, צריך להשתמש בCSS.
מהקוד שלך, נראה שאתה משתמש ב class="extraction" כדי להשיג את התוצאה הזאת, ולכן תעביר את הclass הזה ל select.

(אין צורך, ואני לא ממליץ להשתמש בJavascript כדי להגיע לתוצאה הזאת)


לשאלתך השניה,

כמו שנאמר מעליי,
כדי לגשת למידע מתיבות הבחירה דרך PHP, תצטרך להעניק להם שם (name) ייחודי.
שים לב שכרגע 2 תיבות הבחירה בעלות אותו שם counters, ולכן הן דורסות אחת את השניה, ואתה תקבל רק מידע של תיבה אחת.
תצטרך לשנות את השם לאחת מהן, ואז לגשת באמצעות $_POST כמו שכתבת. לדוגמא,

קוד PHP:
 $_POST['counters'



שים לב שצריך לשלוח את הטופס כדי שהמידע יתקבל בPHP.
אני לא רואה שקיים שדה input type=submit או כל דבר אחר, אז צריך לוודא שאכן יש אפשרות לשלוח את הטופס.
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:12

הדף נוצר ב 0.44 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2017 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר