לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי         אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #8  
ישן 18-06-2017, 13:58
  דוכובניק דוכובניק אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 29.04.04
הודעות: 584
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי שימי שמתחילה ב "אז אתה אומר שבפשטות: [code] ..."

הקוד שהעלית עובד (עם שורה אחת פחות מהפתרון שנמצא לי).
אך זו איננה הבעיה שלי, הבעיה היא נושא הגרשים שאין לי מושג איך מפזרים אותם במרחב של הקוד.
בעיה נוספת שנוצרה לי אחר "פתרון" הבעיה דלעיל מוצגת בטור צילומי המסך המוצג להלן מלמעלה למטה:
1.צילום מסך השרת מורה על כך ששרת WAMP מופעל ופעיל (Apache, Mysql);
2. צילום מסך שני מציג את קוד ה JS המדובר בהבדל אחד שהקוד פה מוטמע בתוך אצוות PHP ולא ב HTML ;
3. צילום מסך שלישי מציג הרצת הקוד בשרת המריץ Apach, Mysql (localhost) ומה שעולה איננה תמונת הרקע המיוחלת כי אם ציטוט של הקוד כאילו שהקוד לא הורץ ע"י שרת PHP!
מסובך לעבוד עם 3 שפות שונות ומכל שפה לחלץ קוד בשפה אחרת...
יש לך אולי הסבר מדוע אני מקבל את הקוד במקום את תמונת הרקע?
תודה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:25

הדף נוצר ב 0.15 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2019 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר