לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי         אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 22-01-2020, 04:18
  or6364 or6364 אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 22.01.20
הודעות: 1
עזרה | מחשבון ב JS

היי אני חדש פה ורציתי לבקש עזרה בקוד לבניית מחשבון בJavaScript אני די בהתחלה וראיתי הרבה אופציות לעשות את זה עם דברים מתקדים יותר
התוכנית עובדת רק עם חיבור מספר אחד לדוגמא 5+2
אני צריך לעשות מחשבון שקולט מספר דו ספרתי לדוגמא 23+55

זה הקוד שלי שכרגע עובד רק עם ספרה אחת כמו בדוגמא שנתתי
קוד:
<html> <head> <style> body { padding: 30px; } button { background-color: #e7e7e7; border: none; color: black; padding: 15px 32px; text-align: center; text-decoration: none; font-size: 26px; margin: 4px 2px; cursor: pointer; } </style> <script> var num1; var num2; var siman; var totsaa; function Mispar(num) { if(siman == " ") { num1 = num; // first number entered. "siman" gets a value if +/-/= was used! } else { num2 = num; // second number entered } } function Peula(pms) { // pms = "plus minus shavve" if (pms == "+" ) siman = "+"; else if (pms == "-") siman = "-"; else { // measns: button "=" was pressed if (siman == "+") totsaa = parseInt(num1) + parseInt(num2); else totsaa = parseInt(num1) - parseInt(num2); document.getElementById("tosaa").innerHTML = "Your Tosaa Is : " +num1 + " " + siman + " " + num2 + " = " + totsaa; // ipus for next time num1=""; num2=""; siman=" "; } } </script> </head> <body> <button onclick="Mispar('1') "> 1 </button> <button onclick="Mispar('2') "> 2 </button> <button onclick="Mispar('3') "> 3 </button> <button onclick="Peula('+') "> + </button> <br> <button onclick="Mispar('4') "> 4 </button> <button onclick="Mispar('5') "> 5 </button> <button onclick="Mispar('6') "> 6 </button> <button onclick="Peula('-') "> - </button> <br> <button onclick="Mispar('7') "> 7 </button> <button onclick="Mispar('8') "> 8 </button> <button onclick="Mispar('9') "> 9 </button> <button onclick="Peula('=') "> = </button> <p id="tosaa"></p> </body> </html>

תודה רבה לעוזרים
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #2  
ישן 22-01-2020, 06:19
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"
 
חבר מתאריך: 25.10.01
הודעות: 42,592
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי or6364 שמתחילה ב "עזרה | מחשבון ב JS"

אני משער שאתה יכול לעשות בפונקציה Mispar ש num1 ו num2 שווים לעצמם כפול 10 ועוד num (זה מניח שהמספרים תמיד חיוביים. אם תעשה תמיכה בהזנת מספרים שליליים, תצטרך לבדוק אם המספר שהוזן עד כה קטן מאפס, ואם כן, אז הקלדת ספרה נוספת עדיין מכפילה ב 10, אבל מחסירה את num ולא מוסיפה אותו)

אגב, אני ממליץ בחום לכתוב תוכנה בשפת התכנות האוניברסלית - אנגלית. עברית לא ממש נועדה שיכתבו אותה באותיות אנגליות. אם אתה לא יודע אנגלית טוב - תלמד. היכולת להסתדר עם אנגלית מאוד חשובה בעולם התכנות, לדעתי. פשוט משום שזו השפה של 99% מהחומר המקצועי ברשת.
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
נמאס לכם לזכור סיסמאות? לחצו כאן!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:16

הדף נוצר ב 0.12 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2020 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר