03-02-2025, 05:42
|
|
|
חבר מתאריך: 25.08.03
|
|
המגלומניה התהומית והמופרכת בנסיון התווך הזכור לשמצה.
בחינה של המהלך לעומק מראה כמה היה תלוש מופרך וחסר כל הגיון מציאותו - זאת ועוד שהיא גרמה נזק אדיר שלא ניתן לתקנו! רוסיה הפכה לאויב סמוי בשל הנ"ל
- מקרון ושולץ כשלו.
- ארה"ב ואירופה הטילו סנקציות.
- מתווך מדיני צריך גב וכח שיעמוד מאחוריו בהעדר הנ"ל אין לו סיכוי ומי נכנס לסיפור בנט - כיצד זה מצטייר בעיניו של פוטין:
- טירון פוליטי. ראש ממשלה סופר חלש בעל ששה מנדטים בלבד! שבעצם מהווה פרונט לממשלת שמאל - פוטין שונא את השמאל!! ראש מדינה שהיא בגודל של עיר! שמוקפת באויבים! וחיה מהעטינים של ארה"ב, מדינה שהיא קוץ בישבן ושהאינטרסים שלה מתנגשים עם אלו של רוסיה לאורך עשורים. כלומר המתווך הגרוע ביותר שניתן להעלות על הדעת!!
- אז למה פוטין בכלל הקשיב?! כי הנכלול ספספר באירופה וארה"ב כלומר יהודון חצר תככן חסר כח ועמדה עצמית מספספר בכחן של מדינות המערב.
- ואם למישהו זה נשמע אנטישמי - שלום עליכם ממוסקווה! אינספור אירועים אנטישמיים בעבר ובהווה ברוסיה יונקים זאת עם החלב...
- התוצאות היו גרועות - לא התפרסמו פרטי הפגישה אך הן הולידו פיצוץ של המגעים מכאן ואילך ולאורך שנים, החרפה של המלחמה, שנאה פורצת של פוטין כלפי ישראל, אספקת נשק בלתי נדלית לחיזבאללה, עסקאות גרעין וכל נשק אפשרי עם איראן. אנטישמיות גלויה ברוסיה שרק בערל לזר הצליח לעצור בואפן חלקי מאוד. התייצבות מדינית ברורה לצד אויביה המרים ביותר של ישראל. וכל זאת בזמן מלחמה.
- כשתיגמר המלחמה ואם אבו שקר יהיה בשלטון פוטין יעשה ככל יכולתו כדי לנקום ולהשפיל. פוטין לא שוכח ולא סולח להשפלות ובנט עשה זאת!!
- פוטין הושפל מעצם התווך, מעצם העובדה שבשל הצורך באירופה הוא נאלץ לשאת ולתת עם היהודון - ראש עיר נכלול חסר כח פנימי וחיצוני שתוחב את האף למקום שהוא בכלל לא משויך אליו - סביר להניח שבנט כהרגלו ניסה גם לנכלל במהלך התווך ובשל כך אירע הפיצוץ הבתי נמנע.
אכן הסגנון קצת (הרבה) אנטישמי אך אני מנסה להיכנס לראש של פוטין בוחן את תגובותיו משם והלאה ואין לי ספק שזה בדיוק מה שעבר בראשו!! נתניהו הבין זאת לאורך השנים ונזהר בכבודו של פוטין ודאג היטב שלא להיכוות בגחלתו הלוהטת. בנט המגלומן ממש לא הבין זאת - את מחיר הנזקים שחולל שילמנו ועוד נמשיך לשלם....
אסור שהאיש הזה יחזור לתפקיד אין לי ספק שהוא יסכן את עצם קיומה של מדינת ישראל אם תינתן לו ההזדמנות - השילוב בין המגלומניה הילדותית, השקר שכה טבעי לאיש והנכלוליות המובנית הם מתכון לאסון!!
הערה:
אין חולק ואין כל יכולת להכחיש את שקריו של האיש! הוא הודה בכך והתנצל. הנכלוליות - פרשנות והגדרה להשתלטות על המדינה עם ששה מנדטים, באופן שנעשתה!
באשר למגלומניה מובהר כי לא מדובר באיבחון אישי אלא בהתייחסות פרשנית בלבד למהלכיו של האיש שנעשו בפומבי. ברור שאין בנ"ל בכדי לקבוע עובדה או אבחנה לגופו של האיש אלא פרשנות למעשיו בלבד. אינני היחיד ואני מפנה לשורת פירסומים תואמים שהעלתי בעבר בפורום. יוער כי לא נחשפתי מעולם לכל הכרה בכשל כל שהוא בהקשר זה מטעמו!
נערך לאחרונה ע"י channb בתאריך 03-02-2025 בשעה 05:45.
|