
03-04-2026, 11:06
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 06.03.17
הודעות: 427
|
|
צר לי על הגסות רוח, אבל כל מי שחושב שהצבת חיילים אמריקנים כאן בצורה קבועה הוא רעיון טוב, הוא מנותק מהמציאות.
המצב שלנו בקרב דעת הקהל האמריקנית היא בשפל חסר תקדים בשני המתרסים הפוליטיים בארה"ב, במיוחד בקרב הצעירים. לאפשר מהלך כזה בעצם יאשש את כל הקונספריציות של האמריקנים האנטישמיים מימין שטוענים שהמלחמות של ארה"ב במזה"ת הן למען ישראל.
הדור של הניאו-קונסרבטיבים והאוונגליסטים שהתרגלנו לתמיכה האטומוטית שלהם, הולך ומזדקן ומוחלף על ידי דור של בדלנים, אנטישמיים ושונאי ישראל מוצהרים.
בשמאל אני אפילו לא צריך לטרוח מה המגמה החולנית שם שבאופן דומה לכל המערב, מתבטאת בברית בין ירוקים לסוציאליסטיים.
אנחנו צריכים לנתק את עצמנו מכל מגמה שיכולה לתדלק את השנאה שלהם ולהכין את עצמנו ליום שבו ארה"ב תדפוק לנו אמברגו סטייל דה-גול.
זה אומר לבסס קשרים חזקים עם מעצמות אחרות, כמו מדינות אסיה (דרום קוריאה, יפן, הודו ואפילו טאיוואן), מזרח אירופה ולהילחם על גרמניה.
|