
10-08-2026, 18:27
|
|
|
|
חבר מתאריך: 14.08.11
הודעות: 7,352
|
|
|
נשגב מבינתי למה לעינב צינגאוקר "מגיע" משרת ח"כ.
נשגב מבינתי למה לעינב צינגאוקר "מגיע" משרת ח"כ.
ככלל אין דבר כזה "מגיע לו", כי להיות ח"כ זה לא חלוקת פרסים, זה כמו כל משרה ציבורית להיות "עבד לעם הזה". היא צריכה להוכיח מנהיגות יכולת ונאמנות לעם.
ובמישור הציבורי והלאומי היא הוכיחה בדיוק הפוך: היא הקפיצה את מחיר החטופים, עד שמרבית הפוליטיקאים היו מוכנים לקבל את החטופים בכל מחיר, גם במחיר שיוכלו מייד לחטוף שוב עוד ועוד חטופים. ואם לא התושייה והעקשנות של נתניהו שהתעקש על ניצחון מלא, ברפיח היה ממשיך לזרום נשק למחבלים ללא הפסקה, וכבר היום יישובי עוטף עזה היו מופגזים שוב.
אמנם היא מסכנה שהבן שלה נחטף, וזה לא באשמתה, בכל זאת לא כל מסכן מקבל משרת ח"כ.
ולא לטעות, אין לי שום סימפתיה ליאיר גולן, יש לו ולמפלגה שלו אידאולוגיה מאוד מסוכנת, והוא חארה של בן אדם, ערך מצור על המספרה של שרה נתניהו, שזה גובל למה שהיה עם הבן של צינגאוקר שנחטף על ידי מחבלים, כי זה מפחיד ומלחיץ מאוד במיוחד אשת ראש ממשלה כאשר קיים מצור שגם המשטרה לא מסוגלת או לא רוצה להתמודד, הרי יכולים להגיע גם מחבלים דרך המפגינים האלו. הייתה עלולה למות מפחד חס וחלילה. וכן מה שהוא אמר על צה"ל שהורגים תינוקות כתחביב, והצטלם עם חיוך רחב בשביעי לאוקטובר.
אבל בנושא הזה של צינגאוקר אי אפשר להאשים אותו.
ובנוסף לזה, היא צריכה להפסיק להתבלט, כי המחבלים עלו על זה שאם חוטפים את הבן שלה, היא מכופפת את כל המדינה, הם עלולים לעשות את זה שוב, לכן עדיף גם עבורה ועבור בני משפחתה פחות להתבלט.
_____________________________________
לְמַעַן צִיּוֹן לֹא אֶחֱשֶׁה וּלְמַעַן יְרוּשָׁלִַם לֹא אֶשְׁקוֹט עַד יֵצֵא כַנֹּגַהּ צִדְקָהּ וִישׁוּעָתָהּ כְּלַפִּיד יִבְעָר (ישעיהו סב א)
חצי האי ערב - לערבים, ארץ ישראל - לעם ישראל.
מכה של המוסלמים, ירושלים של היהודים.
https://sites.google.com/site/hamedinai/
|