
23-09-2026, 14:07
|
|
|
|
חבר מתאריך: 14.08.11
הודעות: 7,395
|
|
|
יאיר גולן טוען שהציל חיים בשביעי לאוקטובר
יאיר גולן לא מפסיק להתפאר ודואג שיזכירו לכולם שהוא הוציא כמה אנשים מהתופת ב-7 באוקטובר. אבל היו עוד המוני אזרחים וחיילים שנלחמו בגבורה באותו יום - רבים מהם נפלו או נפצעו, ואף אחד מהם לא דורש תמורה פוליטית או מנפנף בזה בכל הזדמנות. גם נתניהו לחם ימים ארוכים במלחמת יום כיפור, מלחמה קשה פי כמה, ולא דורש שיזכירו לו את זה כל בוקר.
אבל בואו נזרום איתו. האם הוא מכיר בתרומה האדירה של ההתנחלויות ונערי הגבעות, שבהן אנשים, נשים וילדים חיים בסכנה יומיומית כדי להגן על כולנו?
בואו נחשב כמה אנשים ניצלים בזכותם: בלעדיהם, כל עוטף יו"ש היה הופך מזמן להייות כמו עוטף עזה. זה כפר סבא, זו ראש העין - איפה שיאיר גולן עצמו גר - וירושלים, שמוקפת שטחי יו"ש מ-3 צדדים, היא עוטף יו"ש כפול שלוש.
ההתיישבות והאחיזה בשטח הן שמונעות מטבח נוסף להתרחש בלב המדינה.
_____________________________________
לְמַעַן צִיּוֹן לֹא אֶחֱשֶׁה וּלְמַעַן יְרוּשָׁלִַם לֹא אֶשְׁקוֹט עַד יֵצֵא כַנֹּגַהּ צִדְקָהּ וִישׁוּעָתָהּ כְּלַפִּיד יִבְעָר (ישעיהו סב א)
חצי האי ערב - לערבים, ארץ ישראל - לעם ישראל.
מכה של המוסלמים, ירושלים של היהודים.
https://sites.google.com/site/hamedinai/
|