לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום פוליטיקה ואקטואליה, נא לשמור על שפה נאותה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > פוליטיקה ואקטואליה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-10-2026, 04:14
  hamedinai hamedinai אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.08.11
הבחירות הם בין ציר השמאל לציר הימין. חד וחלק.

​אני גר במרכז הארץ, לא מתנחל ולא נער גבעות, אבל בזכותם אני בחיים ולא נחטפתי על ידי מחבלים. כי בלעדיהם כמעט כולנו היינו נקראים "עוטף יו"ש" כמו עוטף עזה, וירושלים הייתה עוטף יו"ש כפול שלוש, כשהיא מוקפת בשטחי יו"ש משלושה צדדים. אני לא מפסיק להודות לה' שנתן לנו את המתנחלים הצדיקים שבזכותם, בעצם נוכחותם ביו"ש, אני ובני משפחתי מרגישים כאילו אנחנו במרכז, בשלום ובשלווה.
​
אבל זה לא מובן מאליו. ארגוני השמאל ושליחיהם בתקשורת זוממים יומם ולילה איך לסגת מיו"ש. לצורך זה הם משקיעים מאמצים אדירים כדי להשניא את המתנחלים, ולא מפספסים שום הזדמנות לשכנע אותנו לבטוח ברשות הפלסטינית.
​
מלחמת תקומה מבחינתם היא רק הפסקה קצרה, עד שהציבור ישכח ויהיה אפשר שוב לשכנע אותו לסגת או לנקוט בפעולות שיקרבו נסיגות. וכל לווייני השמאל "הימניים", כמו בנט וליברמן, נועדו מבחינתם רק כדי להביא קולות מהימין - מאותו ימין עקשן שעדיין מסרב להשתכנע.

​בזמן מלחמת העולם השנייה, בנוסף לגרמניה שהייתה נאצית לחלוטין במטרה להשמיד את העם היהודי, היו גם מדינות לוויין כמו ממשלת איטליה ויפן ששיתפו פעולה. זה מה שנקרא אז "ציר הרשע".
​
אפשר להיווכח לגבי בנט, ליברמן ואולי גם וינטר לאיזה ציר הם שייכים מכך שהם לא מסוגלים להגיד את הביטוי "השמאל הקיצוני". הם יגידו כל דבר וגם ינסו להיות מימין לימין של הימין, אבל לא יוציאו מהפה את צמד המילים "השמאל הקיצוני", כדי לא לפגוע בגרעין החיוני של ציר השמאל אליו הם משתייכים.

​ועל זה סובבות הבחירות. כל השאר הם רק ריקושטים.

https://sites.google.com/site/hamedinai/

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:07

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר