לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי         אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #5  
ישן 12-11-2004, 16:43
  Or_Biton Or_Biton אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 01.11.04
הודעות: 9
סתכל איך עושים כפתור.. מיוחד
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי DJ PoMpA שמתחילה ב "<style> עזרה!!!"

הם משתמשים פשוט ב - CSS
.. אני לא אסביר את השפה הזאת.. כי אני גם לומד אותה.. ואני תמיד לומד מששהו חדש.. חפש ב GOOGLE ותמצא מקורות לימוד אז עושים ככה:
אם תעשה כפתור פשוט:
<html>
<head>
</head>
<body>
<input type="button" value="Meow">
</body>
</html>
אתה תראה שאין בו משהו מיוחד כדי לשנות אותו אנחנו צריכים להוסיף את תגית STYLE לHEAD
ולהוסיף ID לכפתור כך:
<html>
<head>
<style type="text/css">
</style>

</head>
<body>
<input id="css_button" type="button" value="Meow">
</body>
</html>
ב ID אתה יכול לכתוב איזה שם שבא לך.. עכשיו אנחנו צריכים לשנות ואנחנו עושים את זה כך:
*פה אני עשיתי כבר את הכפתור המעוצב*
<html>
<head>
<style type="text/css">
#css_button
{
border:1px black dotted;
background-color:#0066FF;
font-family:arial;
color:#FFFFFF;
}

</style>
</head>
<body>
<input id="css_button" type="button" value="Meow">
</body>
</html>
תהנה!
h.co.il/2004/11/12/87309740.html
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:34

הדף נוצר ב 0.13 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2020 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר