לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #4  
ישן 12-06-2005, 01:53
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 03.11.02
הודעות: 21,199
כולם משקאות אניס המיוצרים באזורים שונים.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי litov שמתחילה ב "מה ההבדל בין אוזו,ראקי,ארק"

הרעיון זהה בכולם, אלכוהול בטעם אניס. שיטות היצור שונות מסוג לסוג.
נתחיל מחומר הגלם ממנו מופק האלכוהול. הוא ייכול להיות ענבים, תמרים, תאנים, ואפילו כהל דגנים ניטראלי (במותגים הזולים).
בנוסף לכך, בכל מקרום משתמשים בסוג אחר של אניס. חלקם משתמש בפירות צמח הפימפינלה אניסום, חלקם בכובי אניס, שומר ועוד.
הבדל נוסף הוא שיטת העברת הטעם לאלכוהול. יש המוסיפים שמן אתרי המופק מזרעי אחד מצמחי האניס. שיטה נוספת היא השריית האניס באלכוהול לפני הזיקוק, ושיטה שלישית היא העברת אדי האלכוהול בתהליך הזיקוק דרך צמחי האניס.

בסופו של דבר, לכל משקה יש טעמי אניס שונים במקצת, רמת מתיקות שונה ואחוז אלכוהול שונה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:40

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר