לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 17-11-2004, 22:20
צלמית המשתמש של השף
  השף השף אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 21.10.04
הודעות: 217
עגבניות מיובשות

בביקורי השבועי בסופר מרקט ראיתי בפינת הירקות ארגז של עגבניות תמר, בדרך כלל לא מביאים את הסוג הזה של העגבניות ולכן הן היו בארגז נפרד ליד הדוכן.
החלטתי לרכוש חצי קילו עגבניות שכאלו ולהכין מהן עגבניות מיובשות למרות שבדרך כלל נהוג להכין מגרסת השרי של עגבניות התמר.


העגבניות, לפני שידעו מה אני הולך לעשות להן :
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

כאמור, חתכתי אותן לשמונה מפאת גודלן :

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

העגבניות סודרו במגש ועליהן פיזרתי מלח ים (מסוג מעולה שבדר"כ משמש לעיטור עדין של לחמים) :

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

אחרי 4 שעות בתנור בחום של 90 מעלות כיוון שברצוננו לייבשן ולא לאפות אותן :

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

הכנת התבלינים - אורגנו, טימין, שום ושמן זית (לצערי לא היו עלי רוזמרין) :

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

שלושה ימים על השיש במטבח לפחות על מנת שהעגבניות יקלטו את טעמי התבלינים :

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה



כמובן שבשל אופי ההכנה והשימור בשמן העגבניות יכולות להישמר זמן רב למרות שאין סיכוי שזה יקרה, הן נטרפות מהר מאד !
_____________________________________
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #7  
ישן 19-11-2004, 13:34
צלמית המשתמש של השף
  השף השף אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 21.10.04
הודעות: 217
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי השף שמתחילה ב "עגבניות מיובשות"

תודה למגיבים וכמובן תשובות :

במקור העגבניות אכן מתקתקות אך המלח שפוזר בזמן הייבוש על מנת לעזור בספיחת הנוזלים ועל אף שנוקה מאוחר יותר הותיר חותמו על העגבניות ואחרי השהיה בשמן עם התבלינים נותרה בהן מליחות עדינה

למען האמת לא נתקלתי בהפיכת השמן למריר בעבר (יש לי כדורי לבנה על השיש כבר יותר משנה) אבל ליתר ביטחון העברתי לפינה אפלה יותר

בשמן ניתן אחר כך להשתמש בעת הכנת בצק לפיצה או בהכנת רוטב לפסטה או פיצה ובכלל כיד הדמיון הטובה. באופן כללי תמיד ניתן לנצל את חומרי הגלם עד תום ואף לעיתים הם משביחים את המנה ולא סתם 'נתקעים'

ושוב, תודה למגיבים
ושבת שלום
_____________________________________
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.


נערך לאחרונה ע"י השף בתאריך 19-11-2004 בשעה 13:37.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:35

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר