28-07-2005, 23:41
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
|
"החולירות" גם לא מייצגים את עצמם .
ברור לחלוטין שלולא תוכנית הגרוש הם לא היו עושים זאת . לא מדובר בטיפוסים ששמו להם למטרה לבזות את זכר השואה , או אנשים שנהנים לשבת במשרד התל אביבי הממוזג ולכתוב כתבות נאצה נגד צה"ל בעיתונות בהם יהיו דימוים מתוחכמים לנאצים . מדובר בחלק מעם ישראל , אנשים יקרים , שיצאו מפרופורציות בגלל האובדן האישי , זה עוד לא עושה אותם חולירות . יכול להיות שהם אנשים שתרמו למדינה הרבה , שהתנדבו לשרות סופר קרבי בצה"ל , שעוזרים לאלמנות ומצילים יתומים . למעשה , אנחנו לא יוגעים עליהם כלום . לשפוט אותם כחולירות בגלל הטרוף הזה , זה בעצמו חסר פרופרציות . כך לא מסכמים חייו של בן אדם , בוודאי לא אדם שזועק בשעת צערו - גם אם הוא מגזים בגדול .
לא זכור לי שמישהו כאן קרא ללפיד חולירה , למרות שלפיד עצמו ביזה את זכר השואה לא פעם . אני דווקא מסכים עם הגישה הזאת , צריך להסתכל על המכלול .
לגבי המספרים , באמת ראינו יותר משנים שלושה , אני ראיתי עד היום 4 אנשים שכתבו מספר על היד . יכול להיות שהיו קצת יותר , גם הם עונים לתאור שנתתי קודם . לגבי שאר הארועים , בעיקר הארועים האלימים , אני חוזר על עמדתי שמדובר במאה או מאתיים איש אולי קצת פחות , אולי קצת יותר . הם לא מייצגים אף אחד .