לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-07-2005, 15:20
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
למה ממני נדרשת תגובת גינוי?
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי חתול-רחוב שמתחילה ב "לא אני לא רואה בך או ביתר אנשי הימין בעלי ההבנה וקודקוד"

נמאס לי לגנות כל היום . אלה (למשל) ששופכים שמן על כביש , לא קשורים אליי יותר מאשר אליך , אין לי מושג מי הם ואין לי שום אחריות למעשיהם .
אלה שעושים את כל ההשוואות לשואה עושים משהו מגונה , אבל אלה (מבחינתי ) קורבנות של גרוש , שכאב ליבם העביר אותם על דעתם וטרוף אחז בהם. לא מדובר באנשים שנהגו מאז ילדותם להשוות כל מיני דברים לנאציזם . אני אחראי לגרוש שלהם? על מה להתנצל?
חוץ מלהתנצל אתה דורש ממני להוציא אותם אל מחוץ למחנה , מחנה פיסי אין כאן . כלומר אתה דורש ממני לומר שהם לא מייצגים את הימין , אבל זה מה שאני אומר כל הזמן , האם זה גורם למישהו להפסיק לדרוש ממני להוציא אותם אל מחוץ למחנה? כמה פעמים אני צריך "להוציא אותם" ?

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-07-2005, 19:15
  העכבר ששתק העכבר ששתק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.03.03
אתה צודק
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "למה ממני נדרשת תגובת גינוי?"

ברגע ששירטטת את הקווים האדומים שלך, אתה לא חייב לגנות כל פעם מחדש את קיצוני ומטורפי המחנה "שלך".
הבעיה היא שאתה יוצר לא פעם את הרושם שהחמאה מרוחה על הראש שלך, וזה לא כך - אז תפסיק להתנהג כך (במילים אחרות: כל מי שמכיר אותך כאן יודע שהחולירות לא מייצגות אותך, ואתה לא מייצג אותם).
ועוד הערה: אולי מדובר במקרה הזה במטורף אחד (או אחד שהסכים להתראיין), אבל כבר ראינו יותר משניים-שלושה שכתבו מספרים על הזרוע או שנשאו טלאי על בגדיהם. זה המשכו של אותו קו בדיוק, ולכן לטעון שמדובר רק באחד - זה לא לעניין הפעם.

(אח של מישהו שהכיר את ג'ון לנון)

ישן 28-07-2005, 23:41
צלמית המשתמש של looklook

"החולירות" גם לא מייצגים את עצמם .
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי העכבר ששתק שמתחילה ב "אתה צודק"

ברור לחלוטין שלולא תוכנית הגרוש הם לא היו עושים זאת . לא מדובר בטיפוסים ששמו להם למטרה לבזות את זכר השואה , או אנשים שנהנים לשבת במשרד התל אביבי הממוזג ולכתוב כתבות נאצה נגד צה"ל בעיתונות בהם יהיו דימוים מתוחכמים לנאצים . מדובר בחלק מעם ישראל , אנשים יקרים , שיצאו מפרופורציות בגלל האובדן האישי , זה עוד לא עושה אותם חולירות . יכול להיות שהם אנשים שתרמו למדינה הרבה , שהתנדבו לשרות סופר קרבי בצה"ל , שעוזרים לאלמנות ומצילים יתומים . למעשה , אנחנו לא יוגעים עליהם כלום . לשפוט אותם כחולירות בגלל הטרוף הזה , זה בעצמו חסר פרופרציות . כך לא מסכמים חייו של בן אדם , בוודאי לא אדם שזועק בשעת צערו - גם אם הוא מגזים בגדול .
לא זכור לי שמישהו כאן קרא ללפיד חולירה , למרות שלפיד עצמו ביזה את זכר השואה לא פעם . אני דווקא מסכים עם הגישה הזאת , צריך להסתכל על המכלול .
לגבי המספרים , באמת ראינו יותר משנים שלושה , אני ראיתי עד היום 4 אנשים שכתבו מספר על היד . יכול להיות שהיו קצת יותר , גם הם עונים לתאור שנתתי קודם . לגבי שאר הארועים , בעיקר הארועים האלימים , אני חוזר על עמדתי שמדובר במאה או מאתיים איש אולי קצת פחות , אולי קצת יותר . הם לא מייצגים אף אחד .

ישן 29-07-2005, 11:29
צלמית המשתמש של looklook

אני לא מקבל את זה .
בתגובה להודעה מספר 28 שנכתבה על ידי Jarvis שמתחילה ב "אז אני מבין שסלחת ל"ניסו""

ראשית לניסו , ניסו לא שונה מכל השוטרים שהיו שם ובדרגתו הבכירה אני בטוח שהוא לא עמד כל היום בחום הלוהט וגם יצא לו לישון . אבל נניח לכך ונניח שבאמת חסרו לו שעות שינה וגם היה לו חם מדי . האם זה דומה או מזכיר במשהו אדם שהניצב בפני הריסות חייו ?

מי שהדרדר להשוואות מסוג זה אינו "מחפש הזדמנויות" לבזות את זכר השואה , האמן לי שלולא הפינוי והטרגדיה האישית לא היית שומע ממנו כלל דברים מסוג זה , אני לא מגן עליו , אבל לא כל מי שנסחף להשוואות קיצוניות בצל טרגדיה אישית קיצונית . הוא "לא נורמטיבי" ובטח לא קיצוני מטורף והזוי . זו לא האוכלוסיה של אלי סיני. מפליא אותי שפוליטיקאים מכל גווני הקשת הפוליטית שערכו השוואות לשואה לא הפכו לקיצוניים הזוים ובזוים , והם השתמשו בשואה כגימיק ולא מפני שהם קורבנות של מהלך מאיים .

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:01

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר