לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-08-2005, 16:44
  יסעור יסעור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.02.05
שימו לב איזה גיבוי האנס מקבל מחברים - גועל נפש
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "גשש בלש במפגש פסגה עם הבלשים ממרחב דן"

מתוך כתבה ב ynet

יענקל'ה מנדל, אמר בתגובה ל-ynet: "אנחנו, איגוד אמני ישראל, נהיה גב חברי לחנן גולדבלט על כל מקרה שלא יהיה ובכל מצב. לפי מיטב ידיעתנו חנן גולדבלט עוד לא הואשם בכלום. כל עוד לא היה משפט ולא הוכח אחרת, הוא זכאי. נקודה".

רשימה ארוכה של חברים וקולגות התקשרו מאז פרוץ הפרשה לחזק את ידיו של גולדבלט. בין המתקשרים היו גם הרב מרדכי ארנון (פופיק) וחברו הקרוב אושיק לוי שנמצא עמו בקשר יומיומי. שייקה לוי ביקש אף הוא לתמוך ואמר: "עדיין אין פסיקה ובעיתונות מדי יום נמרחת התמונה שלו תחת כותרת ססגונית. חוגגים על חשבונו וכל זה קצת מוקדם מדי וקצת מוגזם מדי. הוא חייב להיות חזק ואני מאד מקווה שייצא מזה בשלום. יש אפשרות שמדובר בהאשמה סתמית על בסיס נקמני וקנטרני, יש אפשרות שרומסים חייו של גבר סתם. ראוי היה לחכות עד לבירור העניין".

השחקן אילי גורליצקי, חברו של גולדבלט, אמר בתגובה: "הוא חבר שלי, חבר טוב. צלצלתי אליו כשפורסמה הפרשה והצעתי כל עזרה שהוא צריך ואני עומד מאחורי זה. בני אדם צריכים לעזור לחברים בשעות קשות וזו שעה לא קלה. אנשים נוטים לשכוח את חזקת החפות שהיא זכות יסוד של אדם במדינה דמוקרטית. כל אדם בחזקת זכאי אם לא הורשע בדין ויש לי תחושה שנוטים להתעלם מזכות זו פה. זה נכון שיש טענות אבל עדיין לא נשמעה גרסתו ולא הוכרע דבר. אנחנו לימינו ומקווים שהדברים יתבררו כלא נכונים".

נערך לאחרונה ע"י יסעור בתאריך 08-08-2005 בשעה 16:46.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-08-2005, 17:09
  משתמש זכר הברמן של הפורום הברמן של הפורום אינו מחובר  
מנהל: כלכלה עסקים ושוק ההון, משפטים וצרכנות

חבר מתאריך: 10.07.02
הודעת המשטרה בנושא
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי הברמן של הפורום שמתחילה ב "חנן גולדבלט נעצר בחשד לביצוע עבירות מין בנערות"

נעצר חשוד בביצוע עבירות מין כלפי צעירות

היום בשעות הצהריים עצרו חוקרי משטרת מרחב דן\ תחנת מסובים חשוד יליד 1941 תושב בית נחמיה, בחשד לביצוע מעשי אונס, מעשים מגונים ועבירות מין נוספות.

בעקבות חשיפה עיתונאית לפני כשבועיים, בדבר טענות של מספר צעירות כי החשוד ביצע בהן עבירות מין שונות, נפתחה חקירה במשטרת מסובים, שעל חלקה הוטל צו איסור פרסום, ובמהלכה התקבלו מספר תלונות של צעירות ונאספו עדויות וראיות, אשר על פי החשד קושרות את החשוד למעשים.

כאמור, היום נעצר החשוד, כשהיגע למשטרת מרחב דן בלוויית עורך דינו ובשעות אלו נמשכת חקירתו.

צו איסור הפרסום על פרטי החקירה הוסר.

08.08.2005

http://www.telaviv.police.gov.il/do...x1.asp?id=14196

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:48

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר