08-08-2005, 16:44
|
|
|
|
חבר מתאריך: 07.02.05
|
|
|
שימו לב איזה גיבוי האנס מקבל מחברים - גועל נפש
מתוך כתבה ב ynet
יענקל'ה מנדל, אמר בתגובה ל-ynet: "אנחנו, איגוד אמני ישראל, נהיה גב חברי לחנן גולדבלט על כל מקרה שלא יהיה ובכל מצב. לפי מיטב ידיעתנו חנן גולדבלט עוד לא הואשם בכלום. כל עוד לא היה משפט ולא הוכח אחרת, הוא זכאי. נקודה".
רשימה ארוכה של חברים וקולגות התקשרו מאז פרוץ הפרשה לחזק את ידיו של גולדבלט. בין המתקשרים היו גם הרב מרדכי ארנון (פופיק) וחברו הקרוב אושיק לוי שנמצא עמו בקשר יומיומי. שייקה לוי ביקש אף הוא לתמוך ואמר: "עדיין אין פסיקה ובעיתונות מדי יום נמרחת התמונה שלו תחת כותרת ססגונית. חוגגים על חשבונו וכל זה קצת מוקדם מדי וקצת מוגזם מדי. הוא חייב להיות חזק ואני מאד מקווה שייצא מזה בשלום. יש אפשרות שמדובר בהאשמה סתמית על בסיס נקמני וקנטרני, יש אפשרות שרומסים חייו של גבר סתם. ראוי היה לחכות עד לבירור העניין".
השחקן אילי גורליצקי, חברו של גולדבלט, אמר בתגובה: "הוא חבר שלי, חבר טוב. צלצלתי אליו כשפורסמה הפרשה והצעתי כל עזרה שהוא צריך ואני עומד מאחורי זה. בני אדם צריכים לעזור לחברים בשעות קשות וזו שעה לא קלה. אנשים נוטים לשכוח את חזקת החפות שהיא זכות יסוד של אדם במדינה דמוקרטית. כל אדם בחזקת זכאי אם לא הורשע בדין ויש לי תחושה שנוטים להתעלם מזכות זו פה. זה נכון שיש טענות אבל עדיין לא נשמעה גרסתו ולא הוכרע דבר. אנחנו לימינו ומקווים שהדברים יתבררו כלא נכונים".
נערך לאחרונה ע"י יסעור בתאריך 08-08-2005 בשעה 16:46.
|