לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-07-2006, 20:37
צלמית המשתמש של ירושלמי אחד
  ירושלמי אחד ירושלמי אחד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.05.02
שלח הודעה דרך ICQ אל ירושלמי אחד
אני חושב שהנזק הוא לא גדול כל כך
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי ירושלמי אחד שמתחילה ב "אני לא מבין את הקטע שלכם"

ראשית משום שהאויב מצליח יותר מאיתנו בזירה התעמולתית. הם יושבים בתוך יישובים אזרחיים, מגייסים ילדים לשורותיהם, ועוד ועוד. אין דרך שנוכל לנצח אותם בזירה הזאת. שנית, ואני אומר את זה בזהירות, לא נראה לי שהוא משכנע גורמים ניטרליים. אין גורמים ניטרליים. היום ראיתי ראיון בסקיי עם ראש ארגון save the children, שדיבר מביירות על המצב. 8 דקות של ראיון ובסופן שאל המראיין מדוע הם לא עושים פעילות דומה בישראל, עליה השיב המרואיין כי ישראל אינה מבקשת סיוע.
כשזה המצב, והצד השני הוא מתבכיין סדרתי, אין ערך תוספתי לדברי הבלע של לוי ושות', ואני חושב שהעיסוק שלנו בו ובדומיו רק מחזק את ההערכה הבין-לאומית לה הוא כמה ואותה לצערנו הוא מקבל. אם לא היה דיון כה סוער סביב כל פלוץ של האנשים האלה הם היו דועכים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-07-2006, 01:02
  זוהרת זוהרת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.03.06
תנעל מה שבא לך
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "גם הפגנות של בוגדים נגד ישראל, אז לנעול ?..."

אתה בכל מקרה עושה את זה במקרים מאד ספציפיים , מעניין במה ההודעה הפותחת שלך כאן היא יותר סקופ וחדשה מאשר זו , לדעתי בדיוק ההפך הוא הנכון !

ואם כבר המשכת , אז אני מרשה לעצמי לענות לך כאן , ההערה השקרית שלך באשכול ההוא כבר הטעתה עוד מישהו (2XLOOK) , לא היו רשומים שם שעות האיסוף אלא שעת ההתכנסות ותחיל ההפגנה כמו גם מקומה - אבל כנראה שצדק מי שאמר שחצי אמת גרועה משקר שלם .
תהיה בריא וחכם יותר

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.- קישור

מקור הרשע - עברית / אנגלית מישהו ב"פרש" סבור שהשנאה הערבית אלינו נובעת מ"פחד השתלטות")

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.

“I believe that forgiving Hisbollah is God's function. The Israeli's job is to arrange the meeting" (שטות רלוונטית שיוחסה בזמנו לשוורצקופף)

נערך לאחרונה ע"י זוהרת בתאריך 22-07-2006 בשעה 01:09. סיבה: סתם בא לי
ישן 22-07-2006, 01:24
  משתמש זכר EtEoR EtEoR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.04.03
לשקר זה לא רע, אבל צריך לדעת לעשות את זה טוב. אני למשל, לפעמים לא אומר את האמת....
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי זוהרת שמתחילה ב "תנעל מה שבא לך"

אבל לא משקר...

בקשר לעניין הנעילות, אל תנסי לזרוק עליי את ההערות שלך. אני לא נעלתי את האשכול הזה,
אלא הגבתי לך בקשר לתגובה הראשונית שלך באשכול. והדוגמה שהבאת לא קשורה במאומה
לחדשות, אולי לפוליטיקה עם ה"ביקורת הבונה" שלך לדתיים...

ואל נא תנסי לסלף את העובדות - מצאתי את הכרוז הזה שפרסמת במלואו והאתר שם לא היה
ממש אתר חדשותי. אני מתחיל לחשוד שהגישושים שלך באתר מסוג זה אינם במקרה...

בכרוז כתוב במדוייק את שעות האיסוף מהאיזורים ואת הטלפונים.
יצאת שקרנית בריבוע - אני לא אביא את הקישור כדי לא לתת לאתר ערבי בוגדני (והנושא לא חדש)
פרסום פה; לו ולהפגנה המחורבנת שלו ושל "יהודים".

ישן 22-07-2006, 01:33
  זוהרת זוהרת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.03.06
צר לי , אבל אתה ממשיך עם הסילופים
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "לשקר זה לא רע, אבל צריך לדעת לעשות את זה טוב. אני למשל, לפעמים לא אומר את האמת...."

עם הרמיזות המכוערות שלך לגבי ה"גישושים שלי" (WTF) אין לי כוונה ורצון להתמודד אבל עם השקרים שלך כן !

אם הפגנות של בוגדים אינן חדשה או סקופ , מה תאמר על ההודעות האלו :
http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=206436
http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...436#post1314772

לא תאמר כלום ובצדק !

ה"דוגמא" שהבאתי באה כהשוואה לאשכול הנוכחי שלך , אפילו אתה מתקשה לטעון שהאשכול ההוא (ומה זאת אומרת "לא נעלתי אותו ?! הנעילה שלך מתנוססת שם עד עכשיו) הינו פחות "חדשותי " או "סקופיסטי" מזה שלך , שניהם מתייחסים לדבריו של אדם אחר , שלך מתייחס לאיזו תיזה שלך (נכונה) לגבי דעותיו של אדם ושלי מתייחס לאמירה ברורה ועכשווית של אחר .
תתמודד עם זה ותסביר מדוע האשכול ההוא היה צריך להנעל ב"נזיפה" שלך ("זה לא סקופ ולא חדשה") בעוד שלך מותר לפתוח כאן אשכול רדוד (חדשותית) הרבה יותר.
מה גם שעצם זה שהרב שלכבודו אתה ועוד כמה שהגיבו באשכול ההוא כל כך חרדים מחק את התועבה שיצאה תחת מקלדתו ומצוטטת בהודעה שלי רק מחזק את החשיבות של האשכול שפתחתי ואתה נעלת.

ולגבי הכרוז , שתי השורות הראשונות שמחקת מתייחסות למועד ההפגנה ולמקומה ! אין לי ספק שלולא אני כתבתי את הקריאה הזו לקיום הפגנת נגד לא היית ממציא את ההאשמות הנמוכות האלו. לו היית מוחק רק את השורות המתייחסות לטלפונים של מארגני ההסעות ומקומם לא היתה לי טענה (למעט אולי על זה שחסכת מהם כמה טלפונים נזעמים ) אבל בחרת למחוק הכל , כולל שורות נפרדות לחלוטין המתארות את מקום ההפגנה ומועדה ועוד עשית את זה על רקע הסבר שנתתי לגאון אחר בדבר הצורך בקיום הפגנת נגד , בנוסף - לו באמת הכוונה שלך היתה למנוע פרסום להפגנה הזו והחשש שמא כמה מהקוראים כאן יתפתו ויצטרפו לאנרכיסטים (נו באמת ?!) היית מוחק את הנתונים האלו מהתגובה של האמר , זה שלא עשית כך רק מראה שזו לא היתה הבעייה שלך.

ועשה לעצמך טובה ואל תפתח את הנושא , אחרת עלולות לצוץ עוד דוגמאות של ההתנהלות (הניהולית) שלך בהקשר שלי .

תוספת: קראתי שוב את ההודעה האחרונה שלך , שמע - אתה ממש לא בוגר ! ההתפתלויות שלך לא מוסיפות כבוד ל"הנהלה הפטריוטית" .

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.- קישור

מקור הרשע - עברית / אנגלית מישהו ב"פרש" סבור שהשנאה הערבית אלינו נובעת מ"פחד השתלטות")

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.

“I believe that forgiving Hisbollah is God's function. The Israeli's job is to arrange the meeting" (שטות רלוונטית שיוחסה בזמנו לשוורצקופף)

נערך לאחרונה ע"י זוהרת בתאריך 22-07-2006 בשעה 01:55.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:57

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר