לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-07-2006, 23:14
  משתמש זכר juda juda אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.01
הינה זה מתחיל- אנשי קולנוע ישראלים נגד מדיניות ישראל

במכתב פתוח שנשלח לבאי הביאנלה השמינית לקולנוע של העולם הערבי, שתיפתח במוצ"ש בפריז, מבקשים עשרות יוצרי קולנוע ומפיקים ישראליים להביע סולידריות עם קולגות מפלסטין ומלבנון.

וכך כתוב במכתב: "אנו, אנשי קולנוע ישראלים, מברכים את כל אנשי הקולנוע הערבים שהתכנסו בפריז לכבוד הביאנלה. דרככם אנו רוצים לשלוח מסר של ידידות וסולידריות לעמיתנו הלבנונים והפלסטינים שנמצאים כרגע במצור ומופגזים על ידי הצבא של מדינתנו. אנו מתנגדים באופן מוחלט לברוטליות ולאכזריות של המדיניות הישראלית אשר הרקיעה לפסגות חדשות בשבועות האחרונים. דבר אינו יכול להצדיק את המשך הכיבוש, את הסגר והדיכוי בפלסטין. דבר אינו יכול להצדיק הפגזת אוכלוסייה אזרחית והרס תשתיות בלבנון וברצועת עזה. הרשו לנו לומר לכם שסרטיכם, שאותם אנו משתדלים לראות ולהפיץ בינינו, חשובים בעינינו עד מאוד. הם מסייעים בידינו להכיר ולהבין אתכם. תודות לסרטים אלו הגברים, הנשים והילדים אשר סובלים בעזה ובביירות ובכל מקום שבו הצבא שלנו מפעיל את האלימות שלו, הם בעלי שם ופנים. ברצוננו להודות לכם ולעודד אתכם להמשיך ולצלם למרות כל הקשיים. מצדנו נמשיך להביע דרך הסרטים שלנו באמצעות פתחון פה ובפעולות אישיות, את עמדתנו שמתנגדת בהחלטיות לכיבוש. נמשיך להביע את תקוותנו לחירות, צדק ושוויון לכל העמים באזור".

בין החתומים על המכתב: אבי מוגרבי, אברהם הפנר, ג'אד נאמן, רם לוי, אמיר הראל, קרן ידעיה, בי.זי גולדברג, ענת אבן, דוד אופק, אילאיל אלכסנדר, סימון ביטון, ערן טורבינר, פיליפה קוברסקי, אלינור קוברסקי, עדנה קוברסקי, אסנת טרבלסי, שי כרמלי פולק, אייל סיוון, ארי פולמן, אבנר פיינגלרט, דליה קרפל, ג'ולי שלז וסמי שלום שטרית.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3279357,00.html

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-07-2006, 23:18
  זוהרת זוהרת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.03.06
מגעיל הם רק יזכו למעמד של "סלב'ס" , חכה לראיונות המיוחדים
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי juda שמתחילה ב "תזכרו את המכתב הזה טוב טוב כאשר הם יבקשו תקציבים לקולנוע"

לא נראה לי שמישהו יבוא אתם חשבון באופן כלשהו.

הפנר , חיפאי . זוכה פרס מפעל חיים של האקדמיה לאמנויות הבמה

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.- קישור

מקור הרשע - עברית / אנגלית מישהו ב"פרש" סבור שהשנאה הערבית אלינו נובעת מ"פחד השתלטות")

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.

“I believe that forgiving Hisbollah is God's function. The Israeli's job is to arrange the meeting" (שטות רלוונטית שיוחסה בזמנו לשוורצקופף)

נערך לאחרונה ע"י זוהרת בתאריך 21-07-2006 בשעה 23:22.
ישן 21-07-2006, 23:26
  משתמש זכר juda juda אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.01
כרוזים בלב שינקין
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי juda שמתחילה ב "הינה זה מתחיל- אנשי קולנוע ישראלים נגד מדיניות ישראל"

המחאה נגד המלחמה בלבנון מגיעה ל''בועה'': פעילי ארגון השמאל ''זוכרות'' השליכו היום מעל גגות בתים ברחוב שינקין בתל-אביב פליירים נגד הלחימה בלבנון. ב''זוכרות'' מסבירים כי מדובר באקט מחאתי המהווה חיקוי לפליירים שמפיץ צה''ל בלבנון. בפלייר מצוטטת הפנייה של צה''ל לתושבי לבנון לפנות את בתיהם ומועלות שאלות לגבי תכליתה של המלחמה ולגבי מקור הסכסוך האלים.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.nrg.co.il/images/archive/gallery/557/258.jpg]

ישן 22-07-2006, 09:09
  emile-a emile-a אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.05.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי juda שמתחילה ב "הינה זה מתחיל- אנשי קולנוע ישראלים נגד מדיניות ישראל"

על מה התלונות והאשכולות החוזרים ונשנים שנפתחים כאן השכם וערב בעניין מתנגדי המלחמה?
מה הסיפור? תמיד יש מקום לדעות אחרות, וזכור לי רבים כאן שהתנגדו נחרצות לפעילות ממשלתיות כאלו ואחרות ולא הואשמו בהיותם בוגדים...
המפגינים הנ"ל מאמינים בדרך אחרת, דרך פציפיסטית וסובלנית, שבהחלט יתכן שאינה אפשרית. אבל כל זה לא הופך אף אחד מהם למצורע או לבוגד, מותר ואפילו צריך לחשוב אחרת ולא ללכת בתלם של כל מי שקורא להמשיך ולהלחם.
איני מסכים אישית אם במוטיב של ההפגנה הנ"ל אבל גם לא אם התגובות הקיצוניות כאן, שנראה שגורמות לחלק מהאנשים פשוט להרגיש יותר פטריוטים...
אמיל.

ישן 22-07-2006, 14:49
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
עזוב אותך
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי rany שמתחילה ב "כשהתותחים רועמים - המוזות שותקות"

מי שצריך להסביר לו שבזמן של מלחמה נגד אוייב אכזרי (כן, כך במקור) שנשקו העיקרי הוא התעמולה, אין מקום לאנשים כאלה, אין שום סיכוי לשכנעו. לצערינו גם "התנפצות הקונספציה" לא הצליחה לשכנע כמה אנשים ש"איפוק, מתינות ופלוזליזם" אינם נחשבים עוד כח אלא חולשה. זה כבר עניין עמוק של חינוך ושטיפת מוח שכל אלה שמגיל 40 (בערך) ומטה מקבלים כאן לאורך תקופה ארוכה ועוד מימי הגן: "נולדתי לשלום שרק יגיע" (למזלי השנה במסיבת הסיום של הבן שלי כבר לא שילבו את השיר האווילי הזה), "אנחנו מוסריים יותר ולכן ננצח", "חופש הביטוי הוא הנשק האמיתי".

לצערי אין דרך לעקור את האויוולת הזו בלי לעורר אלמנטים שליליים מן הצד הימני של האידיאולוגיה.

בימים כאלה שבהם בולטת העובדה שאין שום התארגנות פעילה של גורמים מן הימין המוציאה אל הפועל מעשים או פעולות בטענה ש"הממשלה לא עושה די" חשוב לזכור שלמרות הדמוניזציה של האמנון אמרמוביצים וכמה פוליטיקאים שרוצים לראות מחלקה יהודית בשב"כ שתהיה גדולה מזו הערבית, הרי שהסכנה הגדולה ביותר היא הרדיקליזם השמאלני, גם אם סוכניו אינם נושאים נשק. כיום טור בהארץ קטלני הרבה יותר מאשר תריסר אנשי חיזבלה מוסווים באיזה בונקר. את האחרונים אנו יודעים איך להשתיק (שאלה של מחיר). את הראשונים איש לא יודע. סיפור עצוב.

ישן 22-07-2006, 13:45
צלמית המשתמש של trionax
  trionax trionax אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.05.02
שלח הודעה דרך ICQ אל trionax
למה אנשים באמת מאמינים שהדעות של כל המתנגדים באמת באות ממקום אמיתי?

אולי, אי שם מעבר לקשת, יש באמת אנשים שמתנגדים למהלכים שלנו מרצון אמיתי לשלום - אבל הם פשוט תמימים ולא מחוברים למציאות בצורה קיצונית.

כל השאר, כמו אנשי הקולנוע האלה,פותחים את הפה מתוך אינטרסים אישיים נטו.
לא שמענו מהם שיט עד עכשיו, אבל אז כשיש את ה"ביאנלה השמינית לקולנוע של העולם הערבי",
יש פתאום מקום להבעת דעה.
הדבר הזה מזכיר לי את המניאקית מבצלאל, שעשתה תערוכה בחול, ופתחה פה גדול על כמה שהיא מגנה את ישראל ואת פעולות צהל.

הניסיונות להצדיק את ה"צד השני של המטבע", כשזה ברור שהצד האחר מופיע רק כשיש אינטרסים אחרים (כסף) מאחורי הקלעים, הם מזוייפים.
ישן 22-07-2006, 21:39
צלמית המשתמש של DolphinBoy
  DolphinBoy DolphinBoy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.04.02
אני מדבר על השמות האלה..
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי juda שמתחילה ב "אף אחד מהשמות הללו לא אומר לך כלום?"

אבי מוגרבי, אברהם הפנר, ג'אד נאמן, רם לוי, אמיר הראל, קרן ידעיה, בי.זי גולדברג, ענת אבן, דוד אופק, אילאיל אלכסנדר, סימון ביטון, ערן טורבינר, פיליפה קוברסקי, אלינור קוברסקי, עדנה קוברסקי, אסנת טרבלסי, שי כרמלי פולק, אייל סיוון, ארי פולמן, אבנר פיינגלרט, דליה קרפל, ג'ולי שלז וסמי שלום שטרית

אף אחד לא מכיר אותם ולא סופר אותם,
אני מעודד מאוד מהתקשורת שלשם שינוי מגוייסת עם העם שלה ולא עם האויב,
אני מעודד מאוד מ 98% היענות לגיוס מילואים ומהעמידה הבלתי נתפסת של העם שלי
במבחנים בלתי אנושיים, זה שכמה מטומטמים עושים מעצמם צחוק זה בעיה שלהם,
הם נטע זר ולנצח יהיו נטע זר, נשאלת השאלה אם הם כל כך בעד האויבים שלנו,
מדוע אינם מתגוררים בלבנון ופלסטין מתוך תמיכה - והם יודעים למה,
הם יודעים שהם ישחטו כמו כבשים בגלל שהם יהודים, לא ישראלים, יהודים!
וגם הלילה שהם ילכו לישון, הם יקומו בידיעה שהם חיים במדינה מספיק חזקה ודמוקרטית
שיכולה לתת להם לגבב שטויות ולהיות ללעג ולקלס, בעוד שהיא ברובה המוחץ מגויסת יחד
להגנה על הציונות שהיא הסם החיים של העם היהודי שכבר כמעט נמחק פעם אחת.

אזז, אני לא מכיר אף אחד מהאנשים האלה, ואני אומר את זה בקול רם ובגאווה
מי בכלל רוצה להכיר אותם, אתה? אני לא...

נערך לאחרונה ע"י DolphinBoy בתאריך 22-07-2006 בשעה 21:51.
ישן 23-07-2006, 00:18
  אליהו ר אליהו ר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.05.06
אכן, זכותם להפגין ולמחות, וגם זכותנו להתנער מהם

שפורום הקולנוע הערבי יממן את השטויות שלהם, גם האיכות של הסרטים היא לא משהו (באופן כללי, ורק מטעם אישי. כמובן שיש כאלה שאוהבים את זה). אני, כמי שתקופה מסויימת היה אחראי על מיון של מי מהם יופיע אצלי או שסרטו יוקרן אצלי לתועלת הקהל הלא-ישראלי, ויתרתי על רובם באופן כמעט גורף. אין שום סיבה בעולם שתחייב אדם שפוי לממן, לעודד, לקדם ולפרסם אנשים שתכלית קיומם המקצועי היא להשחיר את פני, אם כדי לקדם את מעמדם המקצועי ואם כי זה מה שהם מאמינים בו באמת.

הפתרון הפשוט - להתעלם מהם. כל גרם של תשומת לב מיותרת שנותנים להם, רק מחזקת ומעודדת אותם, כיוון שכמו כל יוצר ואמן (אני כותב "אמן" מתוך הסתייגות גדולה) הם חיים מ- ועבור תשומת לב ציבורית. לכן חבל על האנרגיה שאתם משקיעים בהם, הם רק נהנים מזה וזה מעודד אותם להמשיך.

ערב שקט,

אליהו
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:38

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר