04-10-2007, 22:43
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.08.05
הודעות: 2,844
|
|
פרווה זה מצוין
אז יש לך מתכון לפסטה.
אם אתה צריך עזרה באיך חותכים אז נעזור לך
לעשות רוטב לפסטה זה לא כל כך מסובך.
5 עגבניות ,
פחית זיתים ירוקים,
2 בצל,
חבילה פטרוזילה,
פחית פטריות,
3 גמבה ירוקה,
3 גמבה אדומה,
רוטב סויה,
מלח,
פלפל,
(יין אדום)
שטוף ידיים.
עגבניות אתה חותך לחתיכות קטנות (זה בסדר םע המיץ יצא, אל תזרוק את המיץ), זיתם אתה חותך לעיגולים.
בצל אתה חותך לחתיכות קטנות (לחצי ואז על הצד) גמבות גם אתה חותך לחתיכו תקטנות.
אתה מחמם מחבת כזה על אש בינונית שם קצת שמן, ושם את הבצלים בפנים.
מערבב את בצל במשך חמש דקות. לוקח כף (מעץ) ומטה את הסיר ליד כיור ועוצר את הבצילם שלא יפלו עם הכף.
מויסיף אתהגמבות,עגבניות,זיתים,פטריות(מוציאת את הפמים מהפחית ואז שם את הפטריות בפנים). ומערבב.מוסיף מלח ופלפל לפי הטעם. מוסיף חצי כוס מים. מוסיף כף רוטב סויה. ומערבב. לוקח גבעול 1 של פטרוזילה וחותך לחתיכות קטנות ושם בפנים ומערבב. אם ישלך יין אדום תוסיף רבע כוס. ומערבב.(אתה צריך לערבב את זה הרבה) תסגור את הסיר תן לזה להתבשל ל8 דקות ותבדוק את זה . עם אתה רואה שהרוטב מבעבע זה טוב. תמשיך לערבב. ותסגור שוב לעוד חמש דקות. תפתח, תערבב , תסגור לעוד חמש דקות, תבדוק ,תערבב, תסגור לעוד חמש דקות. תפתח תבדוק את הטעם (תקח כפית קטנה ותשתוף אותה ואז תטעם אחרי זה שים את הכפית בכיור. אם צריך עוד בישול אז תערבב ותסגור שוב ותפתח אחרי חמש דקות
אם צריך עוד מים אז תוסיף. ככל שתוסיף עוד מים הרוטב יהיה פחות סמיך. יותר מים, יותר סמיכות. אתה לא רוצה שיהיה יותר מידי מים כי זה יהיה מים וירוקת, אתה רוצה שיהיה רוטב סמיך, זאת אומרת לקבל את הסמיכות מהמיצים של הירקות.
צורת הגשה: אחרי שאתה מסיים את זה וזה נראה לך (בעין אתה יכול לראות שזה נראה כמו רוטב או כמו משוה אחר) טוב, אז אתה לוקח צלחת גדולה ושם שמה את הפסטה. שם למעלה את הרוטב ואז מפזר חתיכות של פטרוזילה מסביב לפסטה.
יש שאלות? אם זה למחר אז אני פה אם יש בעיות תכתוב ונעזור לך
נערך לאחרונה ע"י RACS בתאריך 04-10-2007 בשעה 22:46.
|