23-09-2007, 20:26
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.08.05
הודעות: 2,844
|
|
ספגטי על מצע של גבינה צהובה, גבינה צפתית וירקות.
השתמשתי ברעיון הכללי של LiNoR ושיניתי אותו טיפה.
בקיצור לקחתי קצת מהמתכון שלה ומתכון שלי.
מצרכים:
מים,
גבינה צהובה,
גבינה צפתית,
גמבה אדומה,
ספגטי ,
פטריות,
בצל,
עגבנייה,
תבלינים,
שמן.
מכינים ספגטי (מרתיחים מים ושמים על אש בינונית. לוקחים כמה ספגטי שרוצים ושמים בפנים, מוסיפים קצת מלח וקצת שמן זית ומערבבים עד שמוכן).
בינתיים שהספטגי מתבשל, חותכים בצל לחתיכות קטנות, פטריות, עגבנייה וגמבה.
שמים קצת שמן על מחבת ושמים למעלה את הבצל.
כשהבצל מתחיל לקבל צבע חום מוסיפים את שאר המצרכים ומתבלים לפי הטעם.
בודקים שהספגטי מוכן (עד עכשיו הוא אמור להיות מוכן).
לוקחים צלחת ומגרדים לתוכה גבינה צהובה. מעל זה שמים את הספגטי, מעל הספגטי מגרדים שוב גבינה צהובה. מחכים בערך חצי דקה עד שרואים שהגבינה צהובה נמסה על הספגטי.
מערבבים את הירקות שעל המחבת ושמים מעל הגבינה הצהובה.
מעל מגרדים גבניה צפתית...
בתיאבון!
|