22-07-2006, 01:33
|
|
|
|
חבר מתאריך: 19.03.06
|
|
|
צר לי , אבל אתה ממשיך עם הסילופים
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "לשקר זה לא רע, אבל צריך לדעת לעשות את זה טוב. אני למשל, לפעמים לא אומר את האמת...."
עם הרמיזות המכוערות שלך לגבי ה"גישושים שלי" (WTF) אין לי כוונה ורצון להתמודד אבל עם השקרים שלך כן !
אם הפגנות של בוגדים אינן חדשה או סקופ , מה תאמר על ההודעות האלו :
http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=206436
http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...436#post1314772
לא תאמר כלום ובצדק !
ה"דוגמא" שהבאתי באה כהשוואה לאשכול הנוכחי שלך , אפילו אתה מתקשה לטעון שהאשכול ההוא (ומה זאת אומרת "לא נעלתי אותו ?! הנעילה שלך מתנוססת שם עד עכשיו) הינו פחות "חדשותי " או "סקופיסטי" מזה שלך , שניהם מתייחסים לדבריו של אדם אחר , שלך מתייחס לאיזו תיזה שלך (נכונה) לגבי דעותיו של אדם ושלי מתייחס לאמירה ברורה ועכשווית של אחר .
תתמודד עם זה ותסביר מדוע האשכול ההוא היה צריך להנעל ב"נזיפה" שלך ("זה לא סקופ ולא חדשה") בעוד שלך מותר לפתוח כאן אשכול רדוד (חדשותית) הרבה יותר.
מה גם שעצם זה שהרב שלכבודו אתה ועוד כמה שהגיבו באשכול ההוא כל כך חרדים מחק את התועבה שיצאה תחת מקלדתו ומצוטטת בהודעה שלי רק מחזק את החשיבות של האשכול שפתחתי ואתה נעלת.
ולגבי הכרוז , שתי השורות הראשונות שמחקת מתייחסות למועד ההפגנה ולמקומה ! אין לי ספק שלולא אני כתבתי את הקריאה הזו לקיום הפגנת נגד לא היית ממציא את ההאשמות הנמוכות האלו. לו היית מוחק רק את השורות המתייחסות לטלפונים של מארגני ההסעות ומקומם לא היתה לי טענה (למעט אולי על זה שחסכת מהם כמה טלפונים נזעמים ) אבל בחרת למחוק הכל , כולל שורות נפרדות לחלוטין המתארות את מקום ההפגנה ומועדה ועוד עשית את זה על רקע הסבר שנתתי לגאון אחר בדבר הצורך בקיום הפגנת נגד , בנוסף - לו באמת הכוונה שלך היתה למנוע פרסום להפגנה הזו והחשש שמא כמה מהקוראים כאן יתפתו ויצטרפו לאנרכיסטים (נו באמת ?!) היית מוחק את הנתונים האלו מהתגובה של האמר , זה שלא עשית כך רק מראה שזו לא היתה הבעייה שלך.
ועשה לעצמך טובה ואל תפתח את הנושא , אחרת עלולות לצוץ עוד דוגמאות של ההתנהלות (הניהולית) שלך בהקשר שלי .
תוספת: קראתי שוב את ההודעה האחרונה שלך , שמע - אתה ממש לא בוגר ! ההתפתלויות שלך לא מוסיפות כבוד ל"הנהלה הפטריוטית" .
נערך לאחרונה ע"י זוהרת בתאריך 22-07-2006 בשעה 01:55.
|