22-04-2012, 16:18
|
|
|
|
חבר מתאריך: 10.12.07
הודעות: 8,706
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי eshely77
לא יודע, למיטב ידיעתי אין עבודות חשובות שמראות מהו ה cutoff לנזק.
הנקודה היא, כפי שהוסבר לנו, שמצד אחד כמות הסוכר במשקאות היא ענקית ומצד שני אין בעיה לצרוך כמויות מאוד גדולות שלהם. (ואם אני לא טועה יש גם בעיה עם מרכיבים נוספים) אם אתה מתעניין במיוחד אז אני יכול לשלוח לך את המצגת בנושא הכבד. יש שם התייחסות גם לזה.
המסר, לפחות של אותו המרצה, הוא שבגדול זה רע. קרי, אין משהו בריא בקוקה קולה.
אבל אין לי מושג מהו הרגע בו השתיה באמת מזיקה לבריאות.
|
בטח לא אותה כמות שקיימת האיזה קרואסון שוקולד עם קפה + סוכר, - דבר שחלק מאיתנו מרשים לעצמנו לאכול כל יום.
הבעיה היא עם שאר המרכיבים, לדעתי, ואם אני לא טועה, סוכר דווקא טוב לכבד.
כן, אם תוכל לשלוח לי את המצגת, זה יהיה נחמד. מייל בפרטי.
_____________________________________
שלום בכל מחיר-פילוסופיה של עבדים.
Ceterum censeo "Palaestinam" esse delendam
אם אין אני לי, מי לי? וכשאני לעצמי, מה אני? ואם לא עכשיו, אימתי?
|