09-12-2025, 18:22
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 26.05.13
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי helpy4
ואם זה בקבוק אחד?
|
אל תשאל אותי כי לא אני שפטתי את השתייה - תשאל את חיל האוויר מה הסטנדרטים שהוא בוחר לאכוף על צוערים בקורס טיס והאם זה מצדיק ענישה משמעתית (עד כדי מחבוש ו/או הדחה):
מהכתבה:
במהלך סוף השבוע נערכו במלון שלושה ביקורים של קרובי משפחה ברמת בנות זוג ואחים או אחיות בניגוד לנהלים, והצוערים שתו באישור מפקדם כאמור בירה אחת עד שתיים.
כל צוער שעובר עבירה כלשהי בקורס טיס מחויב לדווח על כך, אך הפעם מפקדים אחרים שנכחו במלון הם שהבחינו בביקורי המשפחות, וכך נפתח תחקיר פנימי שבמהלכו התבררו יתר העבירות, כמו צריכת האלכוהול ושיתוף קרובי המשפחה בתכנים שעברו במהלך סדנת השבי.
"אף אחד לא שיקר, אבל מצופה מצוער להגיד מיד את כל האמת", אמרו היום בצה"ל. "אנחנו מסתכלים גם על השפעות המלחמה ועל תכנים שהם לא עברו בקורס בעקבות המלחמה כגורם שיכול להשפיע על התנהגותם בסוף הקורס, ולכן דברים אלו יילקחו בחשבון בבואנו לראות אם ומי מהם יודח מהקורס, שאותו אמורים לסיים בסך הכול 39 חניכים".
אני בטוח שאין פה משהו שלא היה בקורסים קודמים, וכנראה האלכוהול הוא הנושא הפחות חשוב כאן, אלא חשיפת המידע וביקורי המשפחות בניגוד לנהלים. מישהו בחר להתעניין בזה ולפוצץ את הסיפור, מה שאולי לא קרה במקרים קודמים. יכול להיות שבמקום לעשות דברים בשקט עשו בית זונות בפרהסיה ומפקדי הקורס היו חייבים להתערב, אפילו לצורך מראית עין.