לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-08-2005, 15:59
צלמית המשתמש של יוסיפון
  יוסיפון יוסיפון אינו מחובר  
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות

חבר מתאריך: 07.04.02
Facebook profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Big Joe שמתחילה ב "איך אמר גבי גזית: יש כאלה, שהיו שם, ויש להם "זכויות"."

נכון!

לאיש סיפור מדהים שאני כרגע מנוע מלדבר עליו. אם לא נעשה בו שימוש תקבלו את החומר מחר.

אגב, גם אני פוניתי מעצמונה. במערכת שלי החליטו לחסוך ממני את תמונות הפינוי (לדעתי הייתי יכול לעמוד בזה, אבל הם הבוסים).

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-08-2005, 12:10
  העכבר ששתק העכבר ששתק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.03.03
אלכס, זה שתצעק "שקר עלוב", לא ימחק את מה שכתבת...
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי AlexKarpman שמתחילה ב "שקר עלוב. הייתה כאן שאלה בלבד, ואף לא טיפונת דברור(כזה שאתה נוהג לעשות באופן קבוע...)"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי AlexKarpman
אני רק שואל האם גם פה לדעתך מדובר בפרובוקציה זדונית של מתנחבל מרושע, או
שבגלל שהמתנחבל המסויים הזה הוא ניצול שואה, אין הוא מסוגל לפרובוקציות?

כדי להקל, הדגשתי את המילים שניסית כביכול לשים בפי, ושכמותן מעולם לא אמרתי - בוודאי ובוודאי לא באשכול ההוא.
עכשיו, בתור עונש ולקח לעתיד, לא אזכה אותך בתשובה עניינית.

(אח של מישהו שהכיר את ג'ון לנון)

ישן 21-08-2005, 12:22
  העכבר ששתק העכבר ששתק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.03.03
תשובות יש לי תמיד, הבעיה היא עם השאלות...
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי AlexKarpman שמתחילה ב "אז כל פעם שאין לך תשובה זה עונש עבורי? :)"

בכל פעם ש"תצעק" עלי או תנסה לדברר אותי, לא אענה לך.
עכשיו, כיוון שעברתי בהצלחה את מבחן הראייה שהצבת בפני (ואפילו בלי משקפיים, למרבה הפלא), אענה לך בקצרה:
מבחינתי, אין קשר בין ניצול שואה, תושב הגוש (ככל הנראה) ש"היה שם" והאירועים של הימים האחרונים מעוררים בו אסוסיאציות פרטיות שמביאות אותו לענוד טלאי על בגדיו - לבין אשה (שאפילו אינה תושבת הגוש) שהציתה עצמה במחאה על הפינוי מגוש קטיף.
נקודת ההשוואה היחידה שאני מוצא היא שעל שניהם אני מרחם ומצטער צער רב, על כל אחד מסיבות אחרות.

(אח של מישהו שהכיר את ג'ון לנון)

ישן 21-08-2005, 16:13
צלמית המשתמש של ArmouredDov_D9
  ArmouredDov_D9 ArmouredDov_D9 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.10.03
גלשת פעם לאתר אינדימדיה?
בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי העכבר ששתק שמתחילה ב "תסביר"

בנוסף, "אנשים" כמו שולמית אלוני, אילן פפה, אורי דיוויס ודומיהם עסוקים תדיר בהפצת עלילות אנטישמיות שמזכירות מאוד את מה שהיה פעם. בארה"ב, השמאל הקיצוני (כגון נועם חומסקי ונורמן פינקלשטיין) - יחד עם הניאו-נאצים המקומיים - עסוקים בלטפח את קונספציית "תעשיית השואה" בהם הם טוענים שהיהודים מנצלים את השואה לעשיית עוד ועוד רווחים וכן להצדיק את "הפשעים" שישראל מבצעת (בפשעים הם מתכוונים לכך שלפי טענתם ישראל מבצעת ג'נוסייד ומתכוונת לנצל אירועים בינלאומיים בולטים כמו המלחמה בעיראק או ההתנתקות בשביל לבצע טבח המוני בפלשתינים , 2 עצומות שהוחתמו ע"י ראשי השמאל הקיצוני בארץ ובעולם הוחתמו בנושא).

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

"אמריקה שולטת בעולם, והיהודים שולטים באמריקה" מאמר של אורי אבנרי, אני מציע שתקראו את יתר הכתבות באתר כדי להבין באיזה במת פרסום מדובר.
דף ה-D9 של MathKnight

ישן 21-08-2005, 22:56
  הרואה את הנולד הרואה את הנולד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.06.02
אני אישית לא רואה כאן איזשהו "ניצחון"
בתגובה להודעה מספר 40 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "LOL לא יכול ולא רוצה"

החבורה הנאלחת של אינדימדיה, למרות הנזק שהם גורמים, הם לא ישראל הרשמיית, הם לא חלק מהציבור הישראלי, הם לא מופיעים אף פעם עם קהל רב. יש להם כח אבל הוא מוגבל.
מעבר לכך, מדובר בקבוצה שחצתה את הקווים כמעט לחלוטין. הם אמורים לשמש כקונטרה או כאיזושהי נקודת ייחוס ?
אני בוש ונכלם, גם בשביל האיש הזקן שהיה שם ושם את הטלאי. הוא יודע יותר טוב מכולם כמה אכן "קרובים" לשואה. אני מהמר שאם הוא לא היה רואה את חברי קהילתו מוזילים את השואה, הוא עצמו היה נרתע מכך.
הציבור הדתי מזנה את השואה ומנהל כיום מסע להכחשת השואה. זו בושה וחרפה שתחזור כבומרנג. זהו שקר נתעב כמו השקרים של מכחישי השואה המקצועיים באירופה.
אני כמעט בטוח שהם מחכחים את ידיהם בהנאה למראה עבודתם הבזויה שנעשית על ידי ה - Hard core של החברה הישראלי, אילו שלא נחשדים באי פטריוטיות או בוגדנות.
הפכו להיות משרתי השטן, ביודעין או בלא יודעין, כולל הניצול שמוזכר לעיל.
ישן 21-08-2005, 19:37
צלמית המשתמש של ArmouredDov_D9
  ArmouredDov_D9 ArmouredDov_D9 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.10.03
מה שעושה השמאל הקיצוני חמור הרבה יותר
בתגובה להודעה מספר 33 שנכתבה על ידי העכבר ששתק שמתחילה ב "אם נראה לך שהוא הצליח למצוא את המקבילים בשמאל למבזי השואה בימין..."

הם מפיצים את תעמולת התרעלה שלהם (שכוללת גם הכחשת שואה בצורות שונות - למשל: ספר של הפרופסור הצרפתי פוריסון, שנפתח ב"הקדשה" של נועם חומסקי, שמאלנים שמגמדים בערך השואה והופכים וטוענים שהיהודים מגזימים במימדיה בשביל לסחוט כספים, אתרי אינדימדיה של השמאל (גם אינדימדיה הישראל) בהם הופיעה הכחשת שואה א-לה אבו-מאזן וחמור מכך) ועוד.

האם את זה אתה משוואה לאנשים שעונדים טלאי בשעת צער קשה מאוד, כאשר מגרשים אותם מביתם, על מנת לטהר את רצועת עזה כולה מיהודים (הפלשתינים מעולם לא הכחישו את דרישתם למדינה יודנריין, השמאל מקבל את התביעה הגזענית הזאת כלגיטימית) במהלך שהלגיטימיות שלו מפוקפקת ביותר?

אם כי גם ניצולי שואה שחיים בגוש קטיף שמו את הטלאי, ולאור הנסיבות לעיל, אני חושב שיש לשפוט את העקורים לקולא ולסלוח.
דף ה-D9 של MathKnight

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:22

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר